|
الزامات الگوریتمهای پساکوانتومی فراتر از رمزنگاری (مطالعه موردی: وسایل نقلیه متصل)
بیوگرافی:
حنیف رهبری مدرک دکتری خود در مهندسی برق و کامپیوتر را در سال ۲۰۱۶ میلادی از دانشگاه آریزونا دریافت کرد. وی در سال ۲۰۱۸ میلادی پس از گذراندن دوره پسادکتری در دانشگاه ویرجینیا تک، به کالج محاسبات و علوم اطلاعات و موسسه امنیت سایبری جهانی ایاسال در موسسه فناوری راچستر (نیویورک) پیوست. ایشان دارای مدرک کارشناسی در مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه صنعتی شریف و مدرک کارشناسی ارشد در شبکههای کامپیوتری از دانشگاه امیرکبیر میباشد. وی در سال ۲۰۲۳ میلادی جایزه CAREER بنیاد ملی علوم آمریکا (NSF) را دریافت کرد و دارای سه ثبت اختراع در آمریکا است. پژوهشهای ایشان متمرکز بر افزایش امنیت اکوسیستمهای بیسیم (با تاکید ویژه بر وسایل نقلیه متصل)، نشت ویژگیهای انتقال در ارتباطات بیسیم، رمزنگاری کاربردی و دوقلوهای دیجیتال مبتنی بر هوش مصنوعی برای امنیت است.
|
|
یادگیری عمیق در تشخیص و طبقهبندی بدافزارهای روز صفر
بیوگرافی:
فاطمه دلدار مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته مهندسی کامپیوتر بهترتیب از دانشگاههای خوارزمی، فردوسی مشهد و تربیت مدرس، در سالهای ۱۳۸۶، ۱۳۸۹ و ۱۳۹۸ دریافت کرده است. ایشان از مهرماه سال ۱۴۰۰ تا مردادماه سال ۱۴۰۲ دوره پسادکتری خود را در دانشگاه تربیت مدرس گذرانده و از مهرماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را بهعنوان استادیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز کرده است. علایق اصلی پژوهشی وی شامل امنیت شبکه، تحلیل بدافزار، حریم خصوصی داده، یادگیری عمیق و جرمیابی دیجیتال است.
|
|
آموزش ماشین با دادههای محرمانه: آخرین دستاوردها در حفظ حریم خصوصی و تحلیل داده از دور
بیوگرافی:
محمدعلی جمشیدی در سال ۱۳۹۳ دوره کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق (مخابرات) در دانشگاه تهران به پایان رساند. وی سپس مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته رمزنگاری از دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۹۵ دریافت کرد و در سال ۱۴۰۲ مدرک دکتری خود را در رشته مهندسی برق (سیستمهای مخابراتی) از همان دانشگاه اخذ نمود. دکتر جمشیدی هماکنون عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی است. او تجربه گستردهای در صنعت مخابرات، هوش مصنوعی و رباتیک دارد و در شرکتهای مختلف این حوزهها به عنوان برنامهنویس، طراح سیستم و مدیر فنی ایفای نقش کرده است. پژوهشهای کنونی وی بر یادگیری ماشین با حفظ حریم خصوصی متمرکز است و تخصص و علاقهمندیهای وی شامل امنیت و حریم خصوصی، یادگیری عمیق، ارتباطات بیسیم و شبکه میباشد.
|
|
ساخت ابتکاری ماتریسهای MDS با استفاده از ماتریسهای کوشی تعمیمیافته
بیوگرافی:
نرجس محسنیفر عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد میباشد. ایشان دکترای مهندسی برق خود را از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان گرفته است. علاقهمندیهای پژوهشی وی شامل رمزنگاری و کدگذاری است. آخرین مقاله منتشرشده ایشان در این زمینه با عنوان «معرفی ارتباط جدید بین ورودیهای ماتریسهای MDS ساخته شده توسط ماتریسهای کاوشی تعمیمیافته در GF(۲q)» است.
|
|
بررسی روشهای ارائۀ امنیت و حفاظت از حریم خصوصی در بلاکچینهای لایه سوم: چالشها و افقهای آینده
بیوگرافی:
سعید بنائیانفر مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در سالهای ۱۳۹۱ و ۱۳۹۵ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) و مدرک دکتری خود را در سال ۱۴۰۲ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات دریافت کرد. ایشان در حال حاضر پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه یزد است. علایق پژوهشی وی شامل رمزنگاری، امنیت شبکه، حریم خصوصی، حریم خصوصی در پروتکلهای امنیتی مبتنی بر زنجیره بلوکی، همزادهای دیجیتال، اینترنت مغز (IoB) و فناوریهای مشتقشده از زنجیره بلوکی (مانند اینترنت سهبعدی، متاورس، وب ۳، توکنهای غیرقابل تعویض ایستا و پویا) است. ایشان همچنین بهعنوان داور با برخی مجلات بینالمللی شامل IET Blockchain، Peer-to-Peer Networking and Application، IEEE Wireless Communication Magazine، IEEE Networking Letters، Cybersecurity and Application، Future Generation Computer Systems و Journal of Parallel and Distributed Computing همکاری داشته است.
|
|
مقدمهای بر محاسبات روی دادههای رمزنگاریشده
بیوگرافی:
مهدی مهدوی علیائی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق-الکترونیک از دانشگاه ارومیه در سال ۱۳۹۴ و سپس مدرک کارشناسی ارشد خود را در سال ۱۳۹۶ در رشته رمزنگاری و مخابرات امن از دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران دریافت کرد. همچنین در سال ۱۴۰۲ دکترای خود را در دانشکده مهندسی برق دانشگاه شهید بهشتی به اتمام رساند. علایق تحقیقاتی وی شامل رمزنگاری کلید عمومی، رمزگذاری کاملاً هممورفیک و پروتکلهای رمزنگاری است. وی دوره فرصت مطالعاتی دکتری خود را در دانشگاه KU Leuven در گروه COSIC گذرانده است.
|
|
حملات APT: مرز دانش، چالشها و راهکار تشخیص مؤثر
بیوگرافی:
علی احمدیان رمکی مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرمافزار به ترتیب در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۲ از دانشگاه گیلان دریافت کرد. ایشان مدرک دکترای تخصصی خود را نیز در سال ۱۴۰۲ در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش سیستمهای نرمافزاری از دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد اخذ نمود. علاقهمندیهای پژوهشی ایشان شامل امنیت شبکه و سیستم، سیستمهای تشخیص و جلوگیری از نفوذ شبکه و میزبان، سیستمهای مدیریت اطلاعات و رویدادهای امنیتی، پردازش کلانداده و پردازش شبکه در پهنباند میباشد.
|
|
رونمایی از حملات خطا: رویکردی آماری بر آسیبپذیریهای رمزنگاری
بیوگرافی:
نوید وفایی مدرک کارشناسی مهندسی برق را در سال ۱۳۸۸ از دانشگاه گیلان و کارشناسی ارشد را در سال ۱۳۹۱ از دانشگاه تبریز دریافت کرد. وی در سال ۱۴۰۲ مدرک دکترای مهندسی برق خود را از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اخذ نمود. در حال حاضر، ایشان در حال همکاری بر روی پروژههای پژوهشی در پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی است. زمینههای پژوهشی وی عمدتاً بر امنیت سختافزار متمرکز است و بهویژه بر امنیت طرحهای متقارن در برابر حملات کانال جانبی مانند تزریق خطا و تحلیل توان تمرکز دارد.
|
|
دستهبندی و ارزیابی فنون حریم خصوصی در بیتکوین
بیوگرافی:
سیمین قسمتی مدرک دکتری خود را از دانشگاه صنعتی وین دریافت کرده است و در حال حاضر بهعنوان پژوهشگر در یکی از مراکز پژوهشی شهر وین اتریش فعالیت دارد. ایشان در طول دوره دکتری خود بر قابلیت استفاده از کیف پولهای رمزارز و فنون حفظ حریم خصوصی در زنجیره بلوکی متمرکز بوده است و چندین مقاله را در کنفرانسها و کارگاههای آموزشی برتر منتشره کرده است. دکتر قسمتی پیش از این بهعنوان کارشناس استاندارد در تدوین استانداردهای حوزه امنیت فناوری اطلاعات در ایران فعالیت کرده است. علاقهمندی اصلی پژوهشی ایشان قابلیت استفاده و حفظ حریم خصوصی در زنجیره بلوکی است.
|
|
راهبردهای مقابله با حملات و رخدادهای سایبری در سطح ملی
بیوگرافی:
سبحان علیآبادی مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشتههای مهندسی کامپیوتر و امنیت فناوری اطلاعات از دانشگاه امام رضا (ع) در سالهای ۱۳۹۰ و ۱۳۹۸ دریافت کرده است. ایشان بهعنوان کارآفرین و فعال حوزه امنیت سایبری خدمات مشاوره و نظارت و همچنین اجرا و پیادهسازی بسیاری از پروژهها را در سطح ملی در صنایع و حوزههای مختلف بر عهده داشته است. وی هماکنون مدیرعامل شرکت دانشبنیان «سکوی شتابدهنده امن رایا رویین» میباشد. از تجارب و علایق اصلی ایشان میتوان به حوزههای امنیت شبکه، رسیدگی و پاسخگویی به رخدادهای امنیتی، جرمیابی دیجیتال و طراحی و پیادهسازی راهکارهای امنیتی اشاره کرد.
|